Richt je op dat wat je vertellen wilt

Een afgebakend verhaal biedt houvast.

Houd je lezer voor ogen

Een helder geschreven tekst neemt de lezer mee.

Laat je tekst áltijd redigeren en corrigeren

Je lezer is vertrokken als deze fouten tegenkomt of het verhaal niet volgen kan.

Bij mij wordt
je tekst
van topkwaliteit

Wil je informatie overbrengen? Of een geschreven verhaal vertellen? Dan is een kwalitatief goed geschreven tekst belangrijk.

Natuurlijk moeten er geen schrijf- en typefouten in zitten, dit spreekt voor zich. Maar wat dacht je van het tempo in de tekst of van de lengte van de zinnen? Ook dit is belangrijk. Daarnaast is de opbouw van je verhaal cruciaal: waar begin je mee, hoe deel je de hoofdstukken in en wat kan het beste waar. En, tot slot, de afwisseling. Zonder variatie in tempo, variatie in actief-passief en het zogenoemde ‘in- en uitzoomen’ valt je lezer in slaap.

Dus: ben je zzp’er, een ghostwriter of een blogger? Studeer je en werk je aan je scriptie? Of wil je jouw manuscript publiceren? Als redacteur optimaliseer ik de kwaliteit van je teksten door deze te redigeren op doel, doelgroep, argumentatie en structuur. Ik let op taal- en stijlgebruik en natuurlijk corrigeer ik de type-, taal- en grammaticale fouten. Daarnaast zorg ik ervoor dat de tekst een samenhangend geheel vormt dat goed leesbaar is.

Wil ook jij een tekst van topkwaliteit? Neem dan contact met me op.

Kennis & Kwaliteit

Mijn kennis van het Nederlands en talent voor taal zijn vanzelfsprekend. Dit stelt mij in staat de kwaliteit te leveren waar je recht op hebt. Ik werk samen met een aantal partners, zelfstandig ondernemers op het gebied van tekstredactie en vormgeving.

Eerlijkheid & Passie

Eerlijk duurt het langst. Een cliché misschien, maar voor mij een absolute pijler. Je zult merken dat mijn inzet aanstekelijk werkt: ik doe mijn werk namelijk gewoon ontzettend graag!

Service

Je geschreven werk is van jou, en dat blijft van jou. Dit is belangrijk. Ik begeleid je volledig naar een tekst van topkwaliteit, maar jij houdt de regie. Ik beantwoord al je vragen, ook in een persoonlijk gesprek als je dit prettig vindt.

Ik ben erg goed
in taal

Ik help je zodat jij een goed geschreven verhaal vertelt. Als ik je werk redigeer en corrigeer, dan heb je een tekst waarmee je voor de dag kunt komen.

Ook schrijf ik recensies. Een afgewogen, gezond kritische en goed geschreven recensie doet wonderen. Dus wil je een boek promoten? Een film of documentaire onder de aandacht brengen? Ik schrijf een recensie die kwalitatief goed en eerlijk is.

Schrijven van recensies100%
Redigeren en corrigeren100%
Interviewen en onderzoeken100%
Maken van reportages en achtergrondverhalen 100%

Wil je met me praten?

Zij gingen je voor